Preuzimanje u jednoj od klika 0 0.00
Silikon Vrhunac Kapu, Silikonske Boje Šešir 3pcs Profesionalni Silikonske Kosu Šešir ponovno iskoristivih Salon Boja Kose Isticanje Šešir

Silikon Vrhunac Kapu, Silikonske Boje Šešir 3pcs Profesionalni Silikonske Kosu Šešir ponovno iskoristivih Salon

KM 69.00
 

U skladištu
Od robe

SILIKON MATERIJAL - vrhunac kapu je napravljen od silikon.Materijal je veoma trajni, tako da to može poslužiti te već dugo vremena.To je mekani i udobno da obučem.Nakon korištenje, možete oprati za sljedeći koristiti.PROFESIONALNI & ZGODNO DA KORISTIM - šešir je fleksibilna, trajnih, ponovno iskoristivih i jedan broj pristaje svima.Meka i udobno nosi iskustvo, može se oprati nakon korištenje, i materijal veoma trajni i može se koristiti za dugo vremena.KAKO DA KORISTIM - Koristi udicu, da pravim rupe gdje ti je to potrebno, mjesto vrhunac šešir na glavu, izabrao kosa sa metalnom kukom i početi bojenje.Možeš lako da ofarbaš sebe ili tražiti od prijatelja da ti pomognem.DIY BOJA - Jer položaj jedno boja kose je drugačije, silikon vrhunac šešir nema bušiti rupe.Molim te bušiti rupe kao što je trebala pre nego što koristimo.Druge oblasti je bez rupa može da zaštiti vašu kosu i koža.ŠIROM PRIJAVU - Pogodan za one koji žele da se farbaju, također pogodno za porodice ili profesionalci.Ovo silikonske šešire može biti upotrebljeno u sobama i domove.Možeš lako da ofarbaš sebe i izaberi boju kao da bi se ti više privlačan.Karakteristika : 1. Koristi udicu, da pravim rupe gdje ti trebaju, mjesto vrhunac šešir na glavu, izabrao kosa sa metalnom kukom i početi bojenje.Možeš lako da ofarbaš sebe ili tražiti od prijatelja da ti pomognem. 2. Zato što pozicija jedno boja kose je drugačije, silikon vrhunac kapu nema bušiti rupe.Molim te bušiti rupe kao što je trebala pre nego što koristimo.Druge oblasti je bez rupa može da zaštiti vašu kosu i koža. 3. Šešir je fleksibilna, trajnih, ponovno iskoristivih i jedan broj pristaje svima.Meka i udobno nosi iskustvo, može se oprati nakon korištenje, i materijal veoma trajni i može se koristiti za dugo vremena. 4. Pogodan za one koji žele da se farbaju, također pogodno za porodice ili profesionalci.Ovo silikonske šešire može biti upotrebljeno u sobama i domove.Možeš lako da ofarbaš sebe i izaberi boju kao da bi se ti više privlačan. 5. Napravljen od visokog kvaliteta, organske silicijum, to je dobro kiseline i treba otpor i je potpuno bezopasan za kožu.Specifikacija : Uslov : 100% Potpuno Novi Predmet Tip : Silikonske Boja Šešir Materijal : silikonske Boja : bijela, plavi, roze Specifikacija : 3pcs / Set Mogućnosti : Koristiti uvoze silikonske materijal, koroziju otporna, tensile otporna, suzu otporna, i može biti ponovo iskoristiti mnogo puta da se stvori različita boja kose efektima kao što ti se sviđa.Koriste : domaćinstvo, frizure salon, itd.Paket Listu : 3 x za kosu kapu 3 x hooks.

Veća je od informacija

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Silicone Dye Hat
Material:
silicone
Color:
white, blue, pink
Specification:
3pcs / Set
Features:
Use imported silicone material, corrosion resistant, tensile resistant, tear resistant, and can be reused many times to create various hair coloring effects as you like.
Uses:
household, hairdressing salon, etc.
Package List:
3 x hair dye cap :
3 x hooks :

Proizvodi u kategoriji