Preuzimanje u jednoj od klika 0 0.00
DAYUYUMI Kapuljačom Ćebe Mekan Toplo WearableTV Ćebe Sladak Zec sa kapuljacom Šal,Lagan Runa Nosivi Ćebe Umotati Baci Kao Rođendanski Poklon za Girlfrend (Boja : Roze, Veličine : 146116cm)

DAYUYUMI Kapuljačom Ćebe Mekan Toplo WearableTV Ćebe Sladak Zec sa kapuljacom Šal,Lagan Runa Nosivi Ćebe Umotati

KM 52.49
 

U skladištu
Od robe

1.Visokog Kvaliteta Materijal : U nosivi ćebe su napravljeni od flanel i Šerpe.Što mogu ti pružiti odličan toplinu.Sa kapuljacom ćebe pokriti ramena, ruke, ti omogućava da se krećem, koristite ruke slobodno.Možeš ih nositi i za bilo kućne poslove i da se slobodno kreću,nikad ne budi hladan, ovaj džemper ćebe je najbolji izbor za slobodno nositi.Uživaš u ovome udobnosti i toplinu u svako doba, bilo gde. 2.Udobnost Toplo Cebe : Ovo ćebe džemper sa ogromnim hood & rukavice drži glavu & ruke gdje je toplo toplo.Dizajniran je za mušterije traže mekoću.Toplo i udobno , mora imati za uživanje sretan sati.Je udobno ćebe je savršen za odmara se u kući, gledao TV, igara, čitam knjigu, spava, ili bilo na kampovanje ili aktivnosti na otvorenom. 3.Savršeno Veličine : 146*116cm/57*47inch.I to se uklapa većina ljudi. 4.Najbolje Poklone : Želim da izaberem mama rođendanske poklone ili poklone za nju?Jakna ćebe je najbolji dar za žene.U nosivi ćebe majicu vrlo slatko, dar je za tvoju obitelj, djevojku, djeca, prijatelji i kolege.Savršena za Rođendanski poklon, Koledž poklone, poklon za Dan Zaljubljenih, Majka Dan je Poklon, dan Zahvalnosti poklon, Božićni poklon, devojka poklone, za Novu Godinu i sve Praznik poklone. 5.Lako je Stalo : Ovo ćebe dukserice karakteristike površinu pere izgradnju lako za čišćenje.Pranje?Lako!U nosivi ćebe za ruku oprati ili mašina za pranje sa hladnom vodom onda sušilica suši odvojeno na nizak.Pogodan za everyone The Nosivi Ćebe osigurava ti se toplina i udobnost sa ove veličanstvene luksuz i fluffy mekoću da zaboravi sve tvoje stres dana.Da li je posle podne, radi od kuće, u šetnju sa psa, ili ima dugo da se vozimo, ovo je udobno runa nosivi ćebe pruža prijatno, za disanje toplina – savršeno za zatvorenom ili na otvorenom koristiti.Ime : Ručak cebe sa velikim ušima rabbitmade u China Specification : 1pc/box Cotton materijal : flanel + lamb vune stitching Tile veličine : 146cm* 1 16cm Width veličine : 55cm*25cm Packing veličine : 60cm*45cm.SAVRŠEN GIFTAnimal ljubavnici sada mogu postati njihova omiljena životinja!U Nosivi Ćebe je ovdje da budem savršen poklon za tebe i voljene osobe.U paru sa rukavice i hood da nastavi da osećaš ekstra fino i udobno.To će da ti bude toplo i udobno gdje god!Donesi to na sledeći otvorenom roštilj, kampovanje, plaži, voziti u, ili "prenoćenje".Prostrano i lako nositi, samo obavij ga oko sebe i dugme gore!Pokriva li sve oko dok ti dozvoliti da se preselim i koristi ruke slobodno.

Veća je od informacija

1pc/box :
Cotton material:
flannel + lamb wool stitching
Tile size:
146cm* 1 16cm
Width size:
55cm*25cm
Packing size:
60cm*45cm.
THE PERFECT GIFT :
Animal lovers can now become their favorite animal! The Wearable Blanket is here to be the perfect gift for you or a loved one. Paired with gloves and a hood to keep you feeling extra nice and cozy. :
It will keep you warm and cozy wherever! Bring it to the next outdoor barbecue, camping trip, beach, drive in, or sleepover. Roomy and easy to wear, just wrap it around you and button up! Covers you all around while allowing you to move and use your hands freely. :

Proizvodi u kategoriji